Contant geld

MasterCard Business - de zakelijke creditcard

Wanneer u als klant van DFM gebruik wilt maken van een creditcard dan stellen wij een MasterCard Business ter beschikking.

De MasterCard Business is een zakelijke creditcard. Met deze creditcard betaalt u veilig en gemakkelijk in binnen- en buitenland, op internet en per telefoon. De creditcard wordt standaard uitgegeven met een limiet van € 2.500,- Mocht u een hogere limiet nodig hebben, dan kunt u dit in de aanvraag vermelden.

Met een MasterCard Business kunt u wereldwijd bij meer dan 400.000 bankfilialen, wisselkantoren en cashbalies geld opnemen. Met uw pincode kunt u ook bij ruim 900.000 geldautomaten terecht. Contant geld opnemen kan, afhankelijk van uw bestedingslimiet, tot € 2.000,- per transactie. Dit is afhankelijk van de bank waar de geldopname plaatsvindt. De kosten voor de contante opname worden op uw rekening belast, maar door DFM weer vergoed.

Daarnaast biedt de MasterCard Business u nog vele andere voordelen zoals aanvullende verzekeringen en reishulpdiensten, direct online inzicht in transacties en rekeningoverzicht, veilig betalen op internet met de Mastercard Secure code en de mogelijkheid om zelf een pincode te kiezen.

Aanvragen creditcard

U kunt aangeven bij uw accountmanager of bij de afdeling Betalingsverkeer dat u graag een creditcard wilt aanvragen. Bij het aanvraagformulier dient u een uittreksel KvK te doen en een kopie van het legitimatiebewijs van de persoon voor wie de creditcard aangevraagd wordt.

Verlies van de kaart? Bel direct 030 – 283 75 00. De kosten van een creditcard bedragen € 50,- per jaar.

Opnemen van contant geld via de Rabobank

DFM heeft ook voor opnames van contanten een samenwerkingsovereenkomst met de Rabobank gesloten. Wanneer u contante opname wenst kunt u het bestelformulier "Contant geld" invullen en opsturen naar DFM. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. De tarieven kunt u vinden in het tarievenoverzicht.

Afstorten van contant briefgeld via de sealbagautomaat

DFM relaties kunnen gebruik maken van het uitgebreide kantorennetwerk van de Rabobank. Met de middelgrote sealbags kunt u tot 600 eurobiljetten afstorten per keer.

U sluit een contract af met DFM en ontvangt voorbedrukte stortingsspecificaties samen met sealbags. Hiermee kunt u sealbags afstorten bij alle sealbagautomaten van de Rabobank. U kunt voor het bestellen van stortingsspecificaties en sealbags het bestelformulier "stortingsspecificaties en sealbags" invullen. De doorlooptijd alvorens u deze tegemoet kunt zien, is plusminus 10 werkdagen. Het bedrag wordt zo snel mogelijk op uw rekening bij DFM bijgeschreven.

Waardetransport

Als klant van DFM kunt u gebruik maken van het waardetransport van G4S. Storten via waardetransport is veiliger en bespaart tijd. DFM kan u in samenwerking met G4S een interessante aanbieding doen. Het aanmelden van ophaallocaties en –data gebeurt online, het ophalen zelf vindt plaats in kleine, onopvallende voertuigen. U kunt zelf contact opnemen met G4S voor het inregelen van een overeenkomst ten behoeve van het waardetransport. Op www.g4s.nl vindt u meer informatie. Binnen een dag na storting zal het bedrag gecrediteerd worden op uw rekening met de valutadatum van de dag of uiterlijk de werkdag na de storting.