Werken bij DFM

Kom werken bij DFM

Kom jij ons team versterken?

Wil jij graag werken voor dé bank van automotive Nederland? Ben jij een gedreven, betrokken en integere teamplayer? Breng je bovendien een gezonde dosis enthousiasme en energie mee? Dan maken we graag kennis met jou!

Met zo’n 50 medewerkers bieden we ondernemers in de mobiliteitsbranche hoogwaardige financiële dienstverlening. En daar zijn we trots op! We leveren vakmanschap met een klein team, wat gepaard gaat met afwisselende werkzaamheden en gezonde collegialiteit. Voor de liefhebbers organiseren we wekelijkse een bootcampsessie en ook binnen zijn er volop mogelijkheden om samen nieuwe inspiratie en energie op te doen met tafeltennis, darten en arcadegames.

Door de nauwe samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services profiteer je als werknemer bij DFM van de voordelen van een grote organisatie. Denk hierbij aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, met flexibele thuiswerkmogelijkheden én ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het Individueel Keuze Budget biedt bovendien ruimte voor allerlei extra's, waaronder het opnemen van een sabbatical. Tegelijkertijd ervaar je bij DFM de persoonlijke informele sfeer van een kleiner bedrijf. De communicatielijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Niet voor niets een ‘great place to work’!

Vacatures

 

Waarom werken bij DFM?

  • Werken bij dé bank voor de mobiliteitsbranche

  • Een open en informele werksfeer

  • Ruimte voor ideeën en initiatieven

  • Een hecht team met leuke collega's

  • Elke dinsdagmiddag bootcampen

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Lees hier ervaringen van medewerkers van DFM

 

Great place to work certified

DFM is een Great Place to Work 

In 2022 zijn wij uitgeroepen tot Great Place to Work. Om deze titel te mogen dragen moet minimaal 70% van de medewerkers een hoge of uitzonderlijk hoge mate van tevredenheid uitspreken. Bij DFM doet maar liefst 85% dat. Uitblinkers in het onderzoek zijn de mate van tevredenheid over de leuke werkplek, de makkelijke manier van benaderen van het management, de prettige onderlinge omgang, de fysieke veilige werkomgeving waarin een medewerker zichzelf mag en kan zijn, de ontwikkelmogelijkheden, de korte lijnen en de secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het hybride werken, de online coolblueshop waarin medewerkers een professionele thuiswerkplek kunnen bestellen en het individueel keuzebudget waarmee de werknemer zelf kan bepalen wanneer en waarvoor hij zijn budget laat uitbetalen. 

Onze kernwaarden

Passion to perform

We zien problemen als een uitdaging en zoeken met elkaar én met de klant naar de beste oplossing.

Make it simple

De wet- en regelgeving met betrekking tot de financiële dienstverlening is continu aan verandering onderhevig. Dit vraagt om flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op deze veranderende omgeving. We kijken daarbij altijd hoe we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk kunnen houden.

Empower each other

Met een enthousiaste groep medewerkers staan we voor elkaar klaar en helpen elkaar om samen het beste resultaat te leveren.

Do what is right

In de dynamische wereld van de financiële dienstverlening ligt een sterke focus op integriteit en betrouwbaarheid. Van onze medewerkers verwachten we dat zij altijd handelen binnen de bestaande regelgeving.

Nu geen passende vacature voor jou?

Neem ook eens een kijkje op de vacaturepagina van Volkswagen Pon Financial Services.