Werken bij DFM

Werken bij

Werken bij DFM 

Overweeg je een interessante functie bij DFM? Dan wil je natuurlijk ook graag meer weten over DFM als werkgever. Wat kan je verwachten als je bij DFM komt werken?

Bij DFM heerst een informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid. Met zo’n 50 medewerkers is er een persoonlijke sfeer waarbij hard werken gepaard gaat met gezonde collegialiteit. We zitten samen in een pand met Volkswagen Pon Financial Services. De nauwe onderlinge samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services brengt ook voor medewerkers van DFM vele voordelen met zich mee. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld veel ruimte voor ontwikkeling via de VWPFS Academy.

Ons logo zegt het al: wat de mobiliteitssector bezig houdt en uitdaagt, is wat DFM mogelijk maakt met financiële oplossingen. Alles wat we doen is er dan ook op gericht om organisaties die mobiliteitsoplossingen aanbieden, zoals autodealers en leasemaatschappijen, te ondersteunen met financiële maatwerkoplossingen en goede service. Dit vraagt om inventieve en klantgerichte medewerkers. Daarnaast zijn integriteit en nauwkeurigheid ook onmisbare eigenschappen als je komt werken bij een financiële dienstverlener. Zie jij het als een uitdaging om in deze omgeving te presteren en het beste uit jezelf te halen? Dan maken we graag kennis met jou. 

 

Onze kernwaarden

DFM kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de drijfveren die binnen DFM richting geven aan waarom en hoe we dingen doen. 

Do what’s right

In de dynamische wereld van de financiële dienstverlening ligt een sterke focus op integriteit en betrouwbaarheid. Van onze medewerkers verwachten we dat zij altijd handelen binnen de bestaande regelgeving en de regels binnen de organisatie. 

Make it simple

De wet- en regelgeving met betrekking tot de financiële dienstverlening is continu aan verandering onderhevig. Dit vraagt om flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op deze veranderende omgeving. We kijken daarbij altijd hoe we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk kunnen houden.

Passion to perform

We zien problemen als een uitdaging en zoeken met elkaar én met de klant naar de beste oplossing.

Empower each other

Met een enthousiaste groep medewerkers staan we voor elkaar klaar en helpen elkaar om samen het beste resultaat te leveren.

 

 

Bekijk onze vacatures