DFM, financiert wat mobiliteit beweegt

Over DFM

Financieringspartner in mobiliteit

DFM is dé financieringspartner voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche. Door de gedegen kennis van de branche en de persoonlijke relatie met onze klanten bieden we financieringsproducten die volledig op maat zijn gemaakt en aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Naast persoonlijk advies kunt u bij DFM terecht voor de financiering van de voorraad, het rijdend wagenpark, andere mobiliteitsoplossingen en onroerend goed. Daarnaast stimuleert DFM de transitie naar de inzet van duurzame energiebronnen. We zijn er altijd voor u, al meer dan 50 jaar.

Met Volkswagen Bank GmbH en Pon als aandeelhouders heeft u aan DFM een sterke en betrouwbare financiële partner in business. Mede door onze nauwe samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services heeft u toegang tot een breed scala aan mobiliteitsoplossingen.

DFM financiert alle merken. Naast de eigen merken voortkomend uit het aandeelhouderschap van Volkswagen Bank en Pon (onder meer Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche en MAN), kunt u bij ons dus ook terecht voor financiering van alle andere merken.  

DFM pand