Over DFM

Financieren in automotive

Wie zijn we

Onze afkomst bepaalt onze toekomst. Met Volkswagen Bank GmbH (60%) en Pon (40%) als moederbedrijven zijn we geboren en getogen met een autohart. Autogekken zijn we. Op een aanstekelijke manier. Dat autohart heeft er ook voor gezorgd dat we nu alles weten van mobiliteit. Elke mobiliteitsbehoefte haarscherp herkennen, precies weten waar de oplossing ligt. En met een ruime keuze in merken, financiële diensten én samenwerking met onze partners is daarom geen mobiliteitsvraag ons te gek. Voor iedereen hebben we het ideale mobiliteitsplaatje. Dat maakt ons anders dan anderen.


DFM is dé financiële partner die u op alle fronten kan bijstaan. Met onze unieke combinatie van financieren en soortgelijke diensten bieden we u een totaaloplossing voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Specifiek gericht op uw behoefte en ontwikkeld vanuit de branche.Waarom DFM?

 

Betrouwbaar | Integer - Betrokken - Professioneel

Een van de twee benen waar ons merk op rust: betrouwbaarheid. Diep verankerd binnen onze organisatie. We gaan integer om met informatie en gegevens, die zijn immers vaak privé. Maar onze betrouwbaarheid gaat verder. We zijn professionals die weten wat ze doen, waar men op kan vertrouwen. En betrokken... we weten wat er speelt, hebben een band met onze klanten. Dat is ons veel waard en daar doen we alles voor.

 

Autohart | Gepassioneerd - Specialistisch - Enthousiast

Ons andere been: een autohart. Daarmee zijn we geboren en opgegroeid. Onze passie voor auto’s is overduidelijk merkbaar, we raken er niet over uitgepraat. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk, ook bij mensen zonder autohart. En door zoveel affiniteit met auto’s én deskundigheid van financiële zaken zijn we nu uitgegroeid tot een financieel specialist.

 

Slagvaardig | Doortastend - Aanpakken - Doelgericht

Bewegen zit in onze natuur. Om vooruit te komen willen we slagvaardig zijn, spijkers met koppen slaan. We vragen door, zijn doortastend zodat we precies weten wat er aan de hand is. In combinatie met onze resultaatgerichtheid en ‘hands on’ manier van aanpakken, zorgt dat ervoor dat we stappen kunnen zetten. Voor onszelf, de organisatie en onze relaties.

 

Ondernemend | Proactief - Gedreven - Meedenkend

Ondernemen zit in onze aard. We zitten liever niet stil, dat past niet bij ons. Daarom willen we graag vooruit kijken, proactief zijn. Door mee te denken kunnen we positief verrassen, of nog mooier, verwachtingen overtreffen. Dat doen we met een gedrevenheid die zo kenmerkend is voor specialisten. Én voor onze organisatie. 

 

Samenwerking Volkswagen Pon Financial Services


We werken nauw samen met Volkswagen Pon Financial Services.
Volkswagen Pon Financial Services, ooit opgericht als Volkswagen Bank om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, uitgegroeid tot een financiële speler van topformaat. Voor vele automerken. Samen met importeur Pon en het dealernetwerk werken ze hier keihard aan. 


Contactgegevens


DFM N.V.
Saturnus 1
3824 ME Amersfoort


Postbus 617
3800 AP Amersfoort

info@dfm.nl
(033) 479 17 00