DFM, financiert wat mobiliteit beweegt

Besparing door duurzaamheid

Uw bijdrage aan 'zero emission'

DFM stelt organisaties die mobiliteitsoplossingen aanbieden financieel in staat om in te spelen op marktontwikkelingen. Een van deze ontwikkelingen betreft het terugbrengen van CO2-uitstoot. Niet alleen de transitie naar zero emission mobility draagt hieraan bij. Ook door het verduurzamen van uw panden vermindert u CO2-uitstoot. Bovendien levert het u een kostenbesparing op én uw panden worden meer waard! In samenwerking met CFP Green Buildings heeft u via DFM inzicht in uw verdienkansen door energiebesparing. 

Kostenbesparing door het verduurzamen van uw pand

De energiewijzer van DFM geeft inzicht in hoe uw panden kunnen worden verduurzaamd. Binnen enkele minuten geeft de energiewijzer, op basis van wat is geregistreerd aan reeds getroffen maatregelen, inzicht in het huidige energielabel van uw panden en welke duurzame reguliere en erkende maatregelen u kunt treffen om uw panden (verder) te verduurzamen. Per maatregel ziet u direct:

  • het effect ervan op uw energielabel;
  • welke besparing dit u oplevert;
  • wat de te verwachten terugverdientijd van uw investering is.

Naarmate u de energiewijzer verder aanvult met maatregelen die u al heeft getroffen binnen uw panden, wordt het advies steeds meer toegespitst op uw situatie.


Wilt u uw panden verduurzamen?

De energiewijzer van DFM geeft u een volledig inzicht in uw mogelijkheden maar verplicht u verder nergens toe. U bepaalt uiteraard zelf óf en hoe u uw panden wil verduurzamen. Ook bent u volledig vrij om zelf de partij te kiezen door wie u eventuele verduurzamingswerkzaamheden laat verrichten. Uiteraard kunt u voor de financiering van eventuele verduurzamingswerkzaamheden altijd bij ons terecht. Ook bij DFM staat duurzaamheid en zero emission mobility hoog op de agenda. We ondersteunen u dan ook graag bij uw verduurzamingsplannen met extra gunstige tarieven voor de financiering hiervan.


DFM dealerpand
DFM zonnepanelen
DFM dealerpand