Nieuws

DFM overzicht

Gewijzigde alarmeisen

Voertuigbeveiliging is steeds meer gemeengoed geworden binnen onze sector. De systemen worden steeds uitgebreider en kunnen steeds meer. Door deze nieuwe technieken en nieuw verkregen inzichten zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om voertuigen nog beter te beveiligen. Deze nieuwe mogelijkheden zijn in de nieuwe keuringsnorm TT04 verwerkt. 


Per 1 januari 2015 zijn er nieuwe, vereenvoudigde klassen van toepassing. Dit zijn:
  • Klasse ‘startonderbreker’
  • Klasse ‘Alarmsysteem’
  • Klasse ‘Alarmsysteem met hellingshoekdetectie’

Syntec

Voor de dealers die gebruik maken van het systeem Syntec, is er sinds eind 2014 de mogelijkheid om via dit systeem de Dealer Garantiepolis aan te melden. Op eenvoudige wijze kunt u de garantie in het systeem verwerken en krijgt u via dit zelfde systeem terugkoppeling over de aanvraag. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor de Syntec-dealers een passende oplossing hebben gevonden waarmee het aanvragen van de Dealer Garantiepolis aanzienlijk is vereenvoudigd. Voor meer informatie over Syntec kunt u contact opnemen met de Syntec helpdesk, telefoonnummer 033-7115711.  

Taxatie opstal, huurdersbelang en inventaris

Voor uw bedrijfsvoering zijn uw pand, het huurdersbelang en uw inventaris en goederen van groot belang voor uw algehele presentatie als dealer. Voor een toereikende dekking is het van belang dat de waarde van het opstal, het huurdersbelang en de inventaris/goederen juist wordt vastgesteld. Een te lage waarde kan immers grote gevolgen hebben voor uw recht op een schade-uitkering in het geval van een schade. Om uw verzekerde bedragen te borgen is een herbouwwaardemeter, taxatie of waardebepaling essentieel. Deze biedt u meerdere jaren een garantie tegen onderverzekering.

Nieuwe website DFM, nog beter op u afgestemd.

Sinds midden maart kunt u gebruik maken van onze vernieuwde website. Met deze nieuwe look and feel willen we nog beter aansluiten op uw beleving als bezoeker van dfm.nl. Zo is de site is nu responsive: de site wordt mooi weergegeven op computer, tablet en smartphone. 

Vervolgstappen

Klantenteams DFM Financieren

Sinds januari van dit jaar heeft DFM Accountmanagement Financieren een andere invulling voor de klantbediening  geïntroduceerd  om u als klant nog optimaler van dienst te kunnen zijn.

In dit artikel lichten wij de wijzigingen toe en stellen wij u de klantenteams voor.

ŠKODA Extra Garantie

ŠKODA is sinds 1 februari 2015 met het nieuwe 2-jaar verlengde zeer scherp geprijsde garantieproduct Dealer Garantiepolis gestart. ŠKODA zet dit in de markt onder de naam ŠKODA Extra Garantie. Het is bestemd voor nieuw af te leveren auto’s (0-2 maanden na eerste afgifte deel 1B). Het doel van dit product is om uw klanten ultieme zekerheid te bieden. Voor u betekent dit het verhogen van de loyaliteit en het maximaliseren van de omzet per klant en de klantentevredenheid in de eerste vier jaar.   

Erik Meens van Century aan het woord

Century was tot  1 augustus 2014 100% een Pon bedrijf. Sinds augustus 2014 is Erik Meems voor 70% aandeelhouder en daarmee de beleidsbepaler. Wij spraken Erik en vroegen hem wat er het afgelopen jaar allemaal veranderd is. 

Wat is er sinds de zomer allemaal gebeurd bij Century?
 

Taxatiebeleid DFM

In het kader van de marktveranderingen en richtlijnen vanuit toezichthouders op de financiële markt is DFM genoodzaakt haar werkwijze rondom het taxeren van onroerende zaken aan te passen.  Deze wijziging houdt in dat al de door de klant in zekerheid gegeven onroerende zaken één keer per drie jaar opnieuw worden getaxeerd. DFM zal voortaan de opdracht ter taxatie namens de klant verstrekken aan de taxateur. DFM heeft de taxateurs vooraf geselecteerd en daarmee scherpe prijsafspraken gemaakt.  Echter, de taxatiekosten blijven voor rekening van de klant.

Nieuwe betaalmodule voor DFM

DFM wil de dienstverlening aan haar klanten constant verbeteren. Daarom introduceren we in de eerste helft van 2015 een speciaal voor DFM op maat gemaakte betaalmodule. Het voor u vertrouwde e-Kompas betalingen, maar dan in een geheel nieuw jasje gestoken.