DFM, financiert wat mobiliteit beweegt

Nieuws

Nieuws

> DFM gecertificeerd als Great Place to Work

Amersfoort, 11 juli 2022 | DFM heeft enkele weken geleden meegedaan met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work. In dit onderzoek geven medewerkers van de organisatie de mate van vertrouwen, trots, werkgeluk, verbinding en plezier binnen de organisatie aan. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Afgelopen week ontving DFM het officiële certificaat van Great Place to Work en mag het de titel Great Place to Work dragen.

De minimumscore hiervoor is 70%. De medewerkers van DFM gaven de organisatie een gemiddelde score van maar liefst 85%. Opvallend hoog was de score van 87% voor kameraadschap en een score van 87% voor geloofwaardigheid. Op de dimensies respect, eerlijkheid en trots werd respectievelijk 84%, 82% en 84% gescoord. 

Trotse medewerkers
Uitblinkers in het onderzoek zijn de mate van tevredenheid over de leuke werkplek, de makkelijke manier van benaderen van het management, de prettige onderlinge omgang, de fysieke veilige werkomgeving waarin een medewerker zichzelf mag en kan zijn,  de ontwikkelmogelijkheden, de korte lijnen en de secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het hybride werken, de online coolblueshop waarin medewerkers een professionele thuiswerkplek kunnen bestellen en het individueel keuzebudget waarmee de werknemer zelf kan bepalen wanneer en waarvoor hij zijn budget laat uitbetalen.

Over Great Place To Work
Great Place To Work helpt organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 

> Occasions lopen als een trein

30 juni 2021

Daarom is er nu DFM Direct, dé voorraadfinanciering voor occasions, speciaal voor universele autobedrijven in het mkb. Heeft u een universeel autobedrijf in het mkb en bent u aangesloten bij Bovag? Lees dan hier hoe u met DFM Direct snel het meest flexibele krediet beschikbaar heeft om een gevarieerde en ruime voorraad occasions aan te houden. Zo kunt u direct inspelen op de wensen van uw klanten. En door de automatische financiering kost het u geen extra tijd. Kijk voor meer informatie op dfm.nl/dfm-direct.

 

> Invoering tweestapsverificatie e-Kompas

2 juni 2021

E-Kompas is dé handige management tool van DFM waarmee u de financieringsoplossingen die u afneemt bij DFM kunt inzien en direct inzage heeft in al uw transacties. Binnenkort wordt tweestapsverificatie ingevoerd bij het inloggen in e-Kompas.

Wat houdt tweestapsverificatie in?

Met tweestapsverificatie wordt een extra controle toegevoegd om te voorkomen dat misbruik kan worden gemaakt van uw gegevens. Dit gebeurt aan de hand van een code waarnaar wordt gevraagd bij het inloggen in e-Kompas. De code wordt gegenereerd via een app op uw mobiele telefoon. Op deze manier verifiëren we of de rechtmatige persoon inlogt in e-Kompas.

Gebruikers ontvangen een persoonlijke uitnodiging
Vanaf medio juni sturen wij gebruikers van e-Kompas een persoonlijke uitnodiging voor het installeren van een authenticatie app met daarbij een toelichting hoe de tweestapsverificatie werkt. 

 

 

> Problemen bij naam-nummer-controle?

12 maart 2021

Ontvangt u vragen van klanten over problemen bij de naam-nummer-controle via internetbankieren app op de VOWA-rekeningen? Door een wijziging in de IBAN Naam Check service kan het voorkomen dat deze controle op de VOWA-rekeningen niet kan worden uitgevoerd. Maatregelen om dit weer mogelijk te maken zijn genomen. Naar verwachting is de naam-nummer-controle uiterlijk eind maart weer actief voor de VOWA-rekeningen die via DFM lopen. Aangezien er vanaf dat moment met actuele gegevens wordt gewerkt, zal de service zelfs beter werken.

Toch nog een melding?
Het blijft belangrijk dat uw klant de naam invoert die geregistreerd staat op het rekeningnummer. Wijkt het te veel af? Dan zal er een melding verschijnen dat naam en nummer niet overeenkomt. Mocht dit bij een specifiek rekeningnummer vaker voorkomen, neemt u dan contact met ons op. We controleren dan samen of de tenaamstelling van de rekening overeenkomt met wat de klant opgeeft en of de naam indien gewenst aangepast moet worden om meldingen te voorkomen.

 

> Nieuw: DFM Direct voor universele autobedrijven 

1 februari 2021

Ook universele autobedrijven in het mkb die zijn aangesloten bij BOVAG kunnen vanaf nu terecht bij DFM. Met DFM Direct beschikt u eenvoudig over het meest flexibele krediet voor het aanhouden van een grotere en meer diverse voorraad occasions. Snel inspelen op de groeiende occasion markt? Bekijk hier de mogelijkheden met DFM Direct, dé voorraadfinanciering voor uw gebruikte auto’s.

 

> Enkele sealbagautomaten heropend

26 januari 2021

Na het voorlopig sluiten van alle sealbagautomaten in Nederland vanwege een nieuwe vorm van plofkraken zijn 40 sealbagautomaten van Geldmaat tijdelijk weer beschikbaar op doordeweekse dagen van 10.00 – 14.00 uur. Meer hierover leest u in dit artikel. De locatie van de heropende sealbagautomaten is te vinden via de locatiewijzer van Geldmaat.

 

> e-Kompas in nieuwe stijl

19 januari 2021

De handige management tool van DFM, e-Kompas, is nu ook omgezet in de nieuwe huisstijl. Klanten vinden alle informatie op de vertrouwde plek. Alleen de look & feel is vernieuwd!

 

> Welkom op de nieuwe website van DFM!

17 juli 2020

Hoera! De nieuwe website van DFM is live! De nieuwe website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en voorziet u van alles wat u wilt weten over de financieringsoplossingen van DFM en over trends en ontwikkelingen in de markt. Oók vindt u hier informatie over de nieuwste diensten, zoals de energiewijzer van DFM, waarmee u snel ziet hoe u uw panden kunt verduurzamen en wat dit u oplevert aan besparingen. Ideaal wanneer u wilt zien hoe ook u kunt bijdragen aan het terugbrengen van CO2-uitstoot! Kijk snel verder!