Nieuws

Nieuws

> Problemen bij naam-nummer-controle?

Ontvangt u vragen van klanten over problemen bij de naam-nummer-controle via internetbankieren app op de VOWA-rekeningen? Door een wijziging in de IBAN Naam Check service kan het voorkomen dat deze controle op de VOWA-rekeningen niet kan worden uitgevoerd. Maatregelen om dit weer mogelijk te maken zijn genomen. Naar verwachting is de naam-nummer-controle uiterlijk eind maart weer actief voor de VOWA-rekeningen die via DFM lopen. Aangezien er vanaf dat moment met actuele gegevens wordt gewerkt, zal de service zelfs beter werken.

Toch nog een melding?
Het blijft belangrijk dat uw klant de naam invoert die geregistreerd staat op het rekeningnummer. Wijkt het te veel af? Dan zal er een melding verschijnen dat naam en nummer niet overeenkomt. Mocht dit bij een specifiek rekeningnummer vaker voorkomen, neemt u dan contact met ons op. We controleren dan samen of de tenaamstelling van de rekening overeenkomt met wat de klant opgeeft en of de naam indien gewenst aangepast moet worden om meldingen te voorkomen.

 

> Enkele sealbagautomaten heropend

Na het voorlopig sluiten van alle sealbagautomaten in Nederland vanwege een nieuwe vorm van plofkraken zijn 40 sealbagautomaten van Geldmaat tijdelijk weer beschikbaar op doordeweekse dagen van 10.00 – 14.00 uur. Meer hierover leest u in dit artikel. De locatie van de heropende sealbagautomaten is te vinden via de locatiewijzer van Geldmaat.

 

> e-Kompas in nieuwe stijl

De handige management tool van DFM, e-Kompas, is nu ook omgezet in de nieuwe huisstijl. Klanten vinden alle informatie op de vertrouwde plek. Alleen de look & feel is vernieuwd!

 

> Welkom op de nieuwe website van DFM!

Hoera! De nieuwe website van DFM is live! De nieuwe website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en voorziet u van alles wat u wilt weten over de financieringsoplossingen van DFM en over trends en ontwikkelingen in de markt. Oók vindt u hier informatie over de nieuwste diensten, zoals de energiewijzer van DFM, waarmee u snel ziet hoe u uw panden kunt verduurzamen en wat dit u oplevert aan besparingen. Ideaal wanneer u wilt zien hoe ook u kunt bijdragen aan het terugbrengen van CO2-uitstoot! Kijk snel verder!