DFM, financiert wat mobiliteit beweegt
Oplossingen voor financiële ruimte

Financieringsoplossingen voor de mobiliteitsbranche

Geld nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij DFM aan het juiste adres. De financieringsoplossingen van DFM zijn specifiek gericht op organisaties die mobiliteitsoplossingen aanbieden. Door de gedegen kennis van de branche en de persoonlijke relatie met onze klanten zijn onze financieringsproducten volledig op maat gemaakt en sluiten naadloos aan op uw behoeften als mobiliteitsondernemer. Naast persoonlijk advies kunt u bij DFM terecht voor de financiering van verschillende onderdelen van uw business, zoals de voorraad, het rijdend wagenpark en onroerend goed.

Ook oplossingen voor het mkb

Ook voor autobedrijven in het mkb biedt DFM financiële ondersteuning. Heeft u een universeel autobedrijf in het mkb, bent u aangesloten bij BOVAG of VASS en verkoopt u gebruikte auto’s? Lees hier meer over de voordelen van een financiering op maat via DFM.

Onze financieringsoplossingen

DFM Financieringsoplossingen


Rekening-courant krediet                               

Om te kunnen ondernemen heeft u financiële ruimte nodig die flexibel met u meebeweegt. Bij DFM beschikt u over een rekening-courant faciliteit die passend is voor uw specifieke bedrijfssituatie. De rekening courant faciliteit vormt de spil voor de financieringsoplossingen die DFM u biedt. Ook uw betalingsverkeer loopt via deze rekening.DFM Financieringsoplossingen


Voorraadfinanciering voor nieuwe auto’s (VFN)

Het aanhouden van een voorraad nieuwe auto’s vraagt om een passende financieringsoplossing. DFM financiert uw voorraad op individuele basis, waarbij u elk object volledig gefinancierd krijgt tegen de inkoopwaarde, inclusief bpm en btw. Bij verkoop worden de gefinancierde auto’s automatisch afgelost, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Met een VFN faciliteit heeft u optimale flexibiliteit en altijd voldoende financiële ruimte om de juiste voorraad auto’s aan te houden.
DFM Financieringsoplossingen


Voorraadfinanciering voor gebruikte auto’s (VFG)

Het aanhouden van een voorraad gebruikte auto’s vraagt om een flexibele financieringsoplossing. DFM financiert uw voorraad op individuele basis, waarbij u elk object gefinancierd krijgt tegen de Autotelex handelswaarde. Gebruikte auto’s die worden toegevoegd aan uw handelsvoorraad worden automatisch gefinancierd en bij verkoop ook weer automatisch afgelost, waardoor u hier geen omkijken naar heeft.

DFM Financieringsoplossingen


Demofinanciering                                                      

Bij DFM kunt u uw demonstratieauto’s financieren in een separate faciliteit. Wij financieren uw demo auto’s tegen de volledige inkoopwaarde. Een aanbetaling is niet nodig en aflossing op de financiering vindt maandelijks automatisch plaats.


Financiering verhuurvloot  

Heeft u huurauto’s in uw assortiment? Bij DFM brengt u deze eenvoudig onder in een separate verhuurvloot financiering met een standaard looptijd van 24 maanden. Wij financieren uw vloot tot 100% van de aankoopwaarde.


Financiering onroerend goed

Ook voor de aankoop of verbouwing van bedrijfspanden bent u bij DFM aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar mogelijkheden om uw panden te verduurzamen? Hier vindt u meer informatie en kunt u uw kostenbesparing berekenen.          

Inloggen Energiewijzer


Leasebevoorschotting auto’s

Het aanbieden van leaseauto’s aan zowel uw particuliere als zakelijke relaties vraagt om substantiële investeringen. Of het nu private lease, operational lease of financial lease betreft, bij DFM bieden we u bevoorschotting van uw leaseportefeuille tot 100%.


Leasebevoorschotting fietsen

Wilt u nog meer inspelen op de behoeften van uw klant door het toevoegen van fietslease aan uw assortiment? Fietslease funding via DFM stelt u in staat om zorgeloos te investeren in fietslease. Dit helpt u bij het opbouwen van een eigen fietslease portefeuille.

Meer informatie

 

DFM, financiert wat mobiliteit beweegt


Op zoek naar een maatwerkoplossing of advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

 

Direct contact opnemen