Zakelijk financieren

Omdat u niet van stilstaan houdt

Ondernemen in de automotive branche is een kapitaal-intensieve organisatie en kent vele verschillende kanten. Van showroom tot magazijn, van auto’s tot accessoires, van klanten tot medewerkers en van kansen tot risico’s. Centraal hierbij staat het leveren van mobiliteit.

Bij al uw activiteiten is het belangrijk om een sterke financiële partner te hebben. Een specialist die weet wat er in uw branche speelt, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. DFM is de specialist met haar oorsprong in de autowereld.

Bent u op zoek naar financieringen of soortgelijke diensten? En bent u een autodealer, leasemaatschappij of wagenparkbeheerder? Dan kunnen we u gerichte maatwerkoplossingen en service bieden. Daarnaast zorgen onze producten voor het beheersbaar maken van de risico’s die u in uw branche kent.

We bieden passende oplossingen voor de financiering van uw bedrijfsmiddelen, zoals fluctuerende voorraden, lease-en verhuurpark, Rekening Courant, uw pand en het bijbehorende inventaris. Allemaal overzichtelijk te beheren via onze online tools en uiteraard volledig afgestemd op uw onderneming.


Multimerk

Ondanks onze familiebanden zijn we een universeel bedrijf. We bieden particuliere financieringen aan op alle automerken en helpen alle dealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders verder met onze bedrijfsfinancieringen.

Nieuwsgierig geworden naar wat DFM voor u kan betekenen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op.

Voor het aanbieden van onze producten en het bieden van de juiste service aan onze klanten werken wij nauw samen met Volkswagen Pon Financial Services

 

Onze producten

Inleverafspraak maken
100% Occasion Financiering
Met de occasionfinanciering van DFM heeft u altijd genoeg marge om occasions aan te schaffen. Op basis van de Autotelexwaarde wordt 100% gefinancierd, hierdoor kunt u een ruime liquiditeit creëren.
Bekeuring
Leasebevoorschotting
De leasebevoorschotting van DFM is zo ontwikkeld dat u de mogelijkheid krijgt om uw leaseportefeuille uit te breiden. Tegelijkertijd betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Elke auto wordt namelijk apart gefinancierd.
Aanvragen en declaraties
Reserve/verhuur financiering
Voor reserve of verhuur auto's hebben we een speciale financiering ontwikkeld. Binnen deze financiering is 100% funding mogelijk voor auto’s die bestemd zijn voor vervangend vervoer, korte verhuur of bijvoorbeeld shortlease.
Einde leasecontract
Verhuurvlootfinanciering
Funding van verhuur en vervangend vervoer voor de Volkswagengroep merken.
Stock Lease
Inventaris krediet
Met het DFM Inventariskrediet heeft u alle ruimte om aparte kredietafspraken te maken. U kunt tot 100% financieren, maar een deelfinanciering is ook mogelijk. Daarnaast blijft deze regeling buiten uw Rekening Courant.
Over ons onze ondernemingen
Hypotheek
Mede dankzij onze kennis van de branche kunnen we uw wensen vertalen naar tastbare bedragen en weten we uw onroerend goed op waarde te schatten. We werken met u aan de ideale combinatie van financiering en flexibiliteit voor zowel bestaande bouw, verbouwingen en nieuwbouw.
Eigen leaseauto overnemen
Voorraadfinanciering nieuw
Met de voorraadfinanciering worden al uw nieuwe auto’s voor 100% gefinancierd, inclusief BTW en BPM zonder invloed op uw liquiditeit. Vaak doen we dit in samenwerking met uw importeur of uw captive financier.
Stock Lease
Demofinanciering
Onze demofinanciering betreft een 100% objectfinanciering van de inkoopwaarde exclusief BTW. De aflossing verloopt geautomatiseerd, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
Brandstof
Consignatieregeling
Met deze regeling bieden we u vanuit de samenwerking met uw importeur de mogelijkheid om nieuwe modellen voor toekomstige verkoop in uw bedrijfsvoorraad te houden.
DFM Fietsleasefunding
Fietslease funding
Nog meer inspelen op de behoeften van uw klant door het toevoegen van fietslease aan uw assortiment? Fietslease funding via DFM stelt u in staat om zorgeloos te investeren in fietslease. Dit helpt u bij het opbouwen van een eigen fietslease portefeuille.

Download Formulieren


Neem contact op

Wilt u meer weten over DFM en wat we voor u kunnen betekeken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.