Verzekeren

De continuïteit van uw onderneming waarborgen

DFM biedt uw onderneming oplossingen voor een optimale risicobeheersing. Door onze jarenlange kennis en ervaring in automotive en rechtstreeks contact met fabriek en importeur, vindt u in DFM een betrouwbare partner voor uw verzekeringen. Bij DFM bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw automotive bedrijf.

Dealer Garantiepolis

Sluit bij ons de Dealer Garantiepolis af tegen onverwachte reparatiekosten.
 

Dealer Garantieverzekering

Een nieuw product dat niet alleen financiële zekerheid aan uw klant biedt, maar ook aan u als dealer.

Risk & Insurance Scan

Om een beeld te krijgen van alle risico’s binnen uw automotive bedrijf en de eventueel te nemen maatregelen, introduceert DFM de Risk & Insurance Scan.

Preventie

Met onze jarenlange ervaring in de branche weet DFM welke risico’s een automotive onderneming loopt. Veel (materiële) schade kan voorkomen worden door het nemen van de juiste preventiemaatregelen. Vanwege het belang van een kundige risico-inspectie werkt DFM samen met een onafhankelijk preventie adviesbureau.  

Tijdens de inspectie wordt gekeken naar:

  • Aanwezige of eventueel aanvullend te nemen, organisatorische, bouwkundige en elektronische preventiemaatregelen 
  • Risico’s van brand en werkgeversaansprakelijkheid
 
De uitkomsten van de inspectie dienen voor een betere preventie van uw onderneming. Juist het inzichtelijk maken van de risico’s binnen uw onderneming, geeft u de mogelijkheid om hierop te anticiperen. Samen met het onafhankelijke preventie adviesbureau helpt DFM u daar graag bij.  

Schademanagement

Op basis van gedetailleerde managementinformatie krijgt u inzicht in het schadeverloop van uw wagenpark. Niet alleen op totaalniveau maar ook per voertuig.   

Samen met uw accountmanager analyseert u de resultaten waarbij tevens een vergelijking met de markt gemaakt wordt. Hierdoor kunt u bewust omgaan met uw schademanagement en daarmee uw schadelast beperken. Uiteindelijk verstevigt dit uw concurrentiepositie in de markt.